Verkoop

Verkoop

Jouw woning, pand of grond verkopen? Wij zorgen ervoor dat dit zonder zorgen kan en begeleiden je van A tot Z.

Onze samenwerking start met een duidelijke verkoopsopdracht zonder valkuilen, zodat u als eigenaar steeds weet waaraan u zich kan verwachten.
Indien er geen kandidaat-koper gevonden wordt aan de afgesproken voorwaarden, bent u ons geen vergoeding verschuldigd. No cure, no pay.

Een juiste, realistische prijsbepaling is cruciaal. Niemand wil zijn woning aan een te lage prijs verkopen. Anderzijds kan een te hoge prijs ervoor zorgen dat de woning helemaal niet verkocht raakt, of dat deze (meermaals) naar beneden aangepast moet worden.

Vervolgens wordt er een volledig verkoopsdossier opgesteld. Alle verplichte documenten worden aangevraagd en correct opgevolgd.

Dan is het zaak om een maximaal aantal geïnteresseerden te bereiken. Opvallende publiciteitsborden, aantrekkelijke advertenties in drie talen en met mooie foto’s op onze eigen website en gekende immosites, social media, begeleide bezoeken met kandidaat-kopers, …moeten hiervoor zorgen.

Tot slot kan er dan, na het ondertekenen van een waterdichte verkoopovereenkomst en na controle door een notaris naar keuze, geklonken worden op een geslaagde verkoop.